fbpx

A kedvező hatás napi 3g glükomannán (Ördögnyelv) bevitelével érhető el.

Dr. Mehmet Oz (Cardiology) szerint:

Az Ördögnyelv nevű növény gyökeréből nyert, vízben oldódó rost a „természet kis szivacsa”, mert szó szerint felszívja az éhséget. Fogyasztáskor az Ördögnyelv szivacsként szívja fel a vizet az emésztőszervekben, amivel csökkenti a szénhidrátok és a koleszterin felszívódását, és így elősegíti a fogyást. Segítséget nyújthat továbbá a székrekedés, a cukorbetegség és egyebek leküzdésében. Ez a kiegészítő ráadásul felfúvódás nélkül okoz telítettségérzetet. Az egészséges étrend kiegészítéséhez napjában háromszor fogyasszunk Ördögnyelvet.

(Forrás: co-creator Dr. Oz is Vice-Chair and Professor of Surgery at Columbia University)

Dr. Pierre Dukan (Nutrition & Dietetics) szerint:

Az Ördögnyelv segíthet a fogyásban, mivel telítettségérzetet biztosít a diétázónak

Az Ördögnyelv a koleszterinszintet is kordában tarthatja. A vízben oldódó rost az alacsony sűrűségű zsírfehérje (LDL vagy „rossz koleszterin”) szintjének csökkentésével segíti elő az alacsonyabb teljes koleszterinszintet. Az epehólyagban kiválasztott, koleszterint tartalmazó epesavakhoz kötődik, és segít azokat gyorsan felszámolni szervezetünkben. Egyes tanulmányok azt is kimutatták, hogy a rostban gazdag Ördögnyelv csökkentheti a vérnyomást és a gyulladásokat, amivel így a szívet is óvja.

Az Ördögnyelv az emésztési folyamat lassításával hathat jótékonyan a 2-es típusú cukorbetegségre – lassabb a glükóz felszívódása, ez lassabb inzulintermelést követel meg a hasnyálmirigyben, ami viszont az étkezések utáni vércukorszint normalizálásában segít.

(Forrás: Dr. Pierre Dukan is the author of the #1 New York Times Bestseller “The Dukan Diet”)

Az alak és testsúly változás ­- személytől függően -, akár már 3-4 hét után meg fog örvendeztetni bennünket.

Elegendő tapasztalat hiányában alkalmazása nem javasolt gyermekeknek. Várandósság és szoptatás idején nem alkalmazható.

Mivel nagyon magas a rosttartalma, ezért vízzel érintkezve akár a százszorosára is képes dagadni, így olyan telítettséget idéz elő a gyomorban, hogy már csak kis mennyiségű ételt lesz képes az alkalmazása mellett elfogyasztani és nem utolsó sorban felszívja a bevitt táplálék folyékony halmazállapotú részét, például a zsírt is, így az már nem tud felszívódni a bélrendszerben.

WEBOLDAL ÜZEMELTETŐ

 

Ever & Ever Kft.

Székhely: Nagykovácsi, Farkas utca 28.

Adószám: 25514414-2-13

Cégjegyzékszám: bejegyezve a Budapest Környéki Törvényszék Cégbíróságán 13-09-180139 szám alatt.

MINDEN KÉRDÉSEDRE VÁLASZOLUNK

 

[email protected]

+36 30 1941910
Munkanapokon 9:00 és 17:00 között.

 All Rights Reserved | Powered by EVION

1000 Ft kedvezmény
Iratkozz fel hírlevelünkre! Vásárolj most 1000 Ft kedveménnyel!*

 *A kedvezmény minimum 2000 Ft értékű vásárlásra vonatkozik és csak StarDiets termékekre érvényes. A kedvezmény az Immun4 és SD36 termékekre nem érvényes.


Made with Mailchimp