fbpx

KÉRDÉSEK
ÉS
VÁLASZOK

A BeSlimmer© egy gyógynövényeket és krómot tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula a testsúlycsökkentő program támogatására.

Ha régóta küzd már a makacs súlyfeleslegével, ha minden kúrát, terápiát és lehetőséget kipróbált már, ha gyorsan szeretne látványos és maradandó eredményt elérni, akkor Ön a legjobb helyen jár.

A BeSlimmer© úgy lett megalkotva, hogy ötvözze a világ összes táján, valamennyi gyógyító kultúra által felhalmozott tudást, annak érdekében, hogy a legeredményesebb kombinációval szolgálja azok törekvését, akik valóban változtatni szeretnének.

Naponta 2 x 1 kapszula javallott.
A kapszulát étkezés előtt vagy után 2-3 dl folyadékkal ajánlott bevenni.

Az alak és testsúly változás -személytől függően-, akár már 3-4 hét után meg fog örvendeztetni bennünket.

Abszolút. Összetevőit, mint a Fucus vesiculosus már az 1860-as évek óta alkalmazza az orvostudomány a súlycsökkentés támogatására. Citrus Aurantiumot (bitter orange) a tradicionális kínai gyógyászatban már évezredek óta használják, csak úgy, mint az amazóniai bennszülöttek az emésztési problémák kezelésére. A Phylanthus amarus Dél-Amerikában, Dél-Indiában és Ázsiában is népszerű, gyógyászati tulajdonságai miatt alkalmazott növény, a vércukorszint és a vérzsírszint normalizálásara, gyulladáscsökkentésre. A Juniperus communist már az ókorban is alkalmazták, emésztés javítására, gyulladáscsökkentésre. A krómról klinikailag bizonyított, hogy minden káros mellékhatás nélkül segíti a fogyást.

Elegendő tapasztalat hiányában szedése nem javasolt gyermekeknek. Várandósság és szoptatás idején nem alkalmazható.

A restség, -azaz vonakodás a szükséges áldozathozataltól vagy erőfeszítéstől-, a 7 főbűn egyike. A henyélés minden bűnnek a forrása. Hasznos tevékenység nélkül elsorvadunk, és a kísértések áldozatává válunk. Egyébként nem kell.

Nem áll rendelkezésre adat, amely bármilyen mellékhatásra vonatkozna.