fbpx

Étrendkiegészítés: tippek az egészséges súlyvesztésért és étvágyszabályozásért

Étrendkiegészítés: tippek az egészséges súlyvesztésért és étvágyszabályozásért

Ami az egészséges testsúly fenntartását illeti, a lényeg, hogy megtaláljuk a megfelelő egyensúlyt a testmozgás és a tápláló étrend között. Ha egészséges módon akarsz veszíteni a súlyodból és segítségre van szükséged az étvágyad kordában tartásához, egy könnyen használható napi rendszer sovány proteinnel és kiegészítő tápanyagokkal segíthet elérni a célod.

HARCOLJ A SÓVÁRGÁSSAL ÉS CSÖKKENTSD A KALÓRIÁKAT

Szorítsd vissza a kalóriákat és harcolj a kísértéssel étkezést kiváltó shake-ekkel és szeletekkel a diétád részeként. A bennük lévő protein ellát energiával, és segít abban, hogy tovább érezd magad jóllakottnak. Plusz ez egy kényelmes, kiegyensúlyozott tápanyagtartalmú mód az ételadagjaid és a kalóriák kontrollálására.  Ahhoz, hogy irányíthasd a kalória-beviteled és ne legyél éhes, keresd az olyan proteinszeleteket, porokat és shake-eket, amelyek nagyjából 25 gramm proteint, 3 gramm rostot és kevesebb, mint 200 kalóriát tartalmaznak.  Használhatod őket kisebb étkezések kiegészítésére a nap folyamán, vagy kiválhatsz velük egy vagy két étkezést.

ERŐSÍTÉS ÉS FORMÁLÁS

A diéta napi támogatása beindítja a súlycsökkentő célok elérését. A CLA táplálék-kiegészítő segíthet biztosítani az egészséges testösszetételt. A CLA más néven konjugált linonsav, egy természetesen előforduló zsírsav, amely hozzájárulhat a megfelelő energiaellátáshoz, zsírbontáshoz és fejlesztheti a sovány izmok tónusát. Amennyiben minden nap használják és rendszeres testmozgással illetve egészséges táplálkozással párosul, a CLA fokozhatja a diéta hatását és segítheti az emésztést. A termogén zsírégetők (stimulánsok és nem stimulánsok egyaránt), potenciálisan támogathatják az emésztési folyamatok fokozását és jó üzemanyagok zsírégető edzésekhez.

Kezdj el úgy táplálkozni, mintha az életed múlna rajta, mert pontosan ez a helyzet: az életed múlik rajta!

TÁPANYAG-HIÁNY

Ha visszaveszel a kalóriákból és kihagysz néhány ételt a diétádból, akkor akaratlanul is kimaradnak az értrendből fontos vitaminok és tápanyagok. Az étkezések mellé naponta bevett multivitamin kitölti ezeket a tápanyaghiányokat a táplálkozásodban. Az egyébként vörös húsokban található karnitin serkenti a zsírbontást és segíthet elérni a fogyási célokat, különösen a vegetáriánus proteinforrásokra épülő diéták esetén. Míg egynél több tabletta vagy kapszula napi szedése nehéz feladatnak tűnik, a Vitapak® Programok  kényelmes előre csomagolt, az igényeidre szabott tápanyagokat kínálnak céljaid eléréséhez, így könnyebb őket nap mint nap következetesen bevenni.

Még ha a vízháztartás egyensúlya szerepel is a testsúlyszabályozással kapcsolatos terveidben, ne felejt el kiemelt figyelmet fordítani a hidratálásra, amikor éppen új fitneszrutint vagy étrendet vezetsz be. Minden egészséges súlycsökkentő program fontos összetevője, hogy ellásd a tested megfelelő mennyiségű vízzel és tápanyaggal, így tele leszel erővel és energiával.

Vélemény, hozzászólás?